Skip to main content

Homestay Langkawi Pantai cenang from RM160* [2018]








BV Langkawi Homestay Pantai Cenang, Malaysia
RM160* (8th anniversary promo rates)
BV langkawi Homestay Pantai Cenang (Formally known as Blaque Villa Homestay)


Rancang percutian anda dgn #bvlangkawihomestay

*booking awal mengelakan pertindihan tarikh..
🏠 Homestay area Pantai Cenang,Langkawi

🏠 2 bilik, 2 xtra toto, 2 airconds, sofa, tv, cooking amenities, mini fridge, washer
🏠 3 minit ke Pantai Cenang, 3 minit ke Airport, 10 minit ke pekan Kuah
🏠 Discount untuk 3h2m dan lebih;
🏠 Rumah batu setingkat 2 bilik (x 4 unit bersebelahan)
 Open booking untuk 2018

 Cepat sebelum tarikh bertindih..
 Call 012 310 6096
www.wasap.my/60123313020/rsvpBV
✔wwwwww\
Jemput klik like link di bawah👇
https://www.facebook.com/bvlangkawi/





Comments

  1. Nonton Bola Online Streaming Bola Live Yalla Shoot TV Malam Hari Ini Cara Nonton Bola Online Live Gratis. Nobar Streaming Bola Live Siaran Langsung Sepak Bola Yalla Shoot TV Kualitas HD

    #bola #streaming #live #yalla #shoot #liga #hari #yalla shoot #malam #malam hari #shoot tv #bola live #bola online #streaming bola #online #streaming bola live #yalla shoot tv #live

    www.NOBARTV.top

    www.NOBARTV.top

    www.NOBARTV.top



    Nonton Bola Online Streaming Bola Live Yalla Shoot TV Malam Hari Ini Cara Nonton Bola Online Live Gratis. Nobar Streaming Bola Live Siaran Langsung Sepak Bola Yalla Shoot TV Kualitas HD

    #bola #streaming #live #yalla #shoot #liga #hari #yalla shoot #malam #malam hari #shoot tv #bola live #bola online #streaming bola #online #streaming bola live #yalla shoot tv #live

    www.Lihatbola.live
    www.Lihatbola.live
    www.Lihatbola.live



    Nonton Film Streaming Movie Layarkaca21 Lk21 Dunia21 Bioskop Cinema 21 Box Office Subtitle Indonesia Gratis Online Download - Layarkaca21 Box Office Cinema21 Bioskop Terlengkap Terbaru

    www.Layarkaca21indo.com
    www.Layarkaca21indo.com
    www.Layarkaca21indo.com



    Nonton Film Streaming Movie INDOXXI Layarkaca21 Lk21 Dunia21 Bioskop Cinema 21 Box Office Subtitle Indonesia dan English Gratis Online Download - INDOXXI Box Office Cinema21 Bioskop Terlengkap Terbaru.

    Bioskopkeren, Nonton Movie 21, Dunia21, Lk21, Jurangan21, Nonton Film21, Indoxxi, Nonton streaming, Nonton Drakor

    www.Bioskopgaul.com
    www.Bioskopgaul.com
    www.Bioskopgaul.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Demam Campak : JANGAN minum air kelapa muda?

Diari Seorang Pensyarah

Rahsia Sirap sedap terbongkar!

anda pasti tahu sirap kan? kalau di Malaysia,, sebut saja sirap kita dah maklum dan terbayang  air sirap merah nan sejuk lagi mendamaikan..
ianya kadang perkara basic saja gula dan pewarna merah tapi ada yang bila buat jus sirap.. letak pandan, gula batu, gula pasir dan sebagainya
saya pernah merasa satu sirap yang sangat sedap rasanya biasa saja tapi bila minum rasa tak puas nak...dan nak lagi
sirap sedap ni time wedding adik saya di kg-Langkawi biasalah..bila kita tanya caterer.. apa resepi??? dijawabnya...rahsia adoiiiii katanyanya, catering mereka memang famous dgn sirap sedap! pulakkk jadi tak tahulah apa rahsianya... eemmm
pada satu masa encik suami sediakan sirap dirumah saya tahu, ini bukan ready made sirap ni (sebab ready made punya dah habisss...)
saya puji.. sedapnya sirap yg abah buat ni.... kebetulan kami menjamu pak sedara n family dari johor nampak mereka pun pulun minum tak henti sedap la kot...
rasanya seakan sirap yg saya minum time wedding dulu jeng3x
saya tanya..apa rahsia? encik suami jawab.. abah …