cuba lagi ye...



kami sekeluarga sejak awal kahwin lagi memang suka ke restoran senandung malam
..di pantai bagan lalang
menu biasa ialah ikan bakar lah..
kepah masak pedas
sotong goreng tepung
kungkung o kailan goreng ikan masin...
orang restoran tu pun dah tau apa menu kami
n siap kadang bagi diskaun lagi...
emmm
agaknya mereka juga memerhati regular customer mereka ni
kebetulan, saya memang agak rapat dengan anak tauke
yg sebaya umur dgn saya
anak-anak kami pun lebih kurang usia
tapi anak dia girl, boy an girl gitu
sedang anak-anak saya girl.,girl n girl

time bayar kat kaunter
macam biasalah sembang-sembang

3 orang ye bang?
tanya cashier, maksudkan anak saya 3..
ye 3 jawab encik suami
3-3 pompuan? tanya lagi
saya dah tau dia maksudkan apa
tapi tak jangka jawapannya..

sambil give the change
selamba dia cakap
dan senyum
CUBA LAGI YE...
dia maksudkan, cuba-cuba untuk dapat boy pulak la kot...

alahai, innocentnye..
dalam hati saya kata
..kalaulah boleh saya cuba-cuba benda benda macam ni
kan best...
tapi dia tak tau ke
semua ni rezeki..
Dia yang bagi

alahai, yg sentimental, dan pikir sampai kelangit tu nape
kritikal sangat pulak
positf jelah....
iye....n yes!
saya bukan akan cuba lagi
saya PASTI USAHA LAGI!

jumpa di Langkawi!

Langkawi Homestay Villa
Welcome to BV-Langkawi Homestay Villa. It is strategically located in the radius of Cenang Beach, Langkawi. Surrounded by paddy fields, airport/MIEC, beaches and tourist hot spots, to make everything you need closed to you. We have 2 and 4 room homestay for your convenience
+6012-310 6096, +6012-331 3020, bvlangkawi@gmail.com
BV HomeStay Type
BV Type
Bed Type
Peak Season
Low Season
Extra mattress
Discount!> 2 nights
2 room
Double bed
X 2
160
150

No charge
(2 sets)
With Deposit
320/300
Full paid
300/280
4 room
Double bed
 X 4
320
300

620/600

600/560

Info/booking/reservation: +6012-310 6096, +6012-331 3020  email: bvlangkawi@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Rahsia Sirap sedap terbongkar!

Rumahku wangi..syurgaku..