sang adiwira ku sayang...

yaya, yaya boboiboy dan kak long iman @ floria2013

adiwira dan ikon katun memang sudah menjadi idaman budak-budak dan mak budak untuk excited bergambar. yang lucu, biasanya karekter adiwira ni nampak kat tv, tiba-tiba besar gergasi depan mata, cik surayya yang eksen sokmo itu pun takutlah....terkial-kial kena pujuk suruh bergambar..kata terra...hehehhe

ni antara gambar yang ada iman dan surayya bergambar dengan UPIN IPIN,  BOBOBOY, YAYA N LITTLE ROBOT

steady kak long @ kpj open day


penat Q nak bergambar.....

muka kak ngah yang ketakoootan....



ok dah...peace

robot uitm, tgk cop kat tgn dia


kak ngah the fantastic mcm biasa akan terlebih curiosity nya...sib bek robot tu tak idup...


Langkawi blaque villa (homestay)

2 day 1 night stay
RM160  RM140
Book now!
012-310 6096
012-331 3020

Comments

Popular posts from this blog

Rahsia Sirap sedap terbongkar!

Rumahku wangi..syurgaku..