kak ngah dapat no. 0?


surayya @ al mukalla, cyberjaya
melayan karenah anak no.2 ni memang enexpected and unpredictable.
pemikirannya lain sikit..
kalau kita jumpa orang baru kenal, kita mesti tanya nama kan?
tapi kak ngah akan tanya..
how old are you?
kam umurka?

she is not wierd..
she is just DIFFERENT!

kak long iman bagitau yang dia dapat no.4 di sekolah
tahniah kakak..kata saya
nanti kakak dapat nombor satu pulak ok?

kata kak long yang lurus..
kawan kak long dah dapat nombor satu
jadi, kak long dapatlah nombor 4
emmmm aduhai anak...
iyelah sayang..apa2 lah
yang penting hepi

penat jugak kalau menekan anak2 perform exam ni
nanti kita yang lebih2 stress drpd anak
xpelah..doa moga ilmu nya diberkati kan????

berbalik pada kak ngah..
dia respon daripada statement kakak dia
kakak dapat nombor 4..katanya
mama suh kakak dapat nombor satu..
kenapa nombor satu mama?.tanya kak ngah

nombor satu la the best...kata saya
oooooooooo kata kak ngah
kalau macam tu..kak ngah nak dapat nombor 0 lah! katanya innocent

kenapa? ????
saya tanya
0 lagi bagus, 0 sebelum 1 kan?
dan mesti tak de dah orang yang ambik nombor tu...

mode:tak tau nak rasa apa....hanya tergelak kecil menahan gelihati...emmm make sense isn't it???

jom layan pose kak ngah di al mukalla, arabian cuisine cyberjaya
kak ngah dan hidangannya

nasi arab yang sedap dengan salatoh

kak ngah / habis ke....

fav. mama @ al mukalla, mix grill special



Comments

Popular posts from this blog

Rahsia Sirap sedap terbongkar!

Rumahku wangi..syurgaku..