31st august 2013:my merdeka girl is 7th!

kek bufday iman 31 ogos 2013


berkali-kali iman dok ulang..

mama 3x
sekolah kakak nak buat jamuan raya 30 hb nanti
cikgu suh pakai baju raya complete set

ok sayang,,saya jawab malas 

iman tambah lagi hari berikutnya 
tentang benda yang sama

cikgu pesan lagi..
jangan pakai baju raya seksi-seksi..
pakai baju kurung,,,
tambah iman..

yeke...balas saya ambil hati

tambah iman

cikgu kata, boleh bawa kuih raya dan apa saja
agar-agar pun boleh mama!

cerita iman penuh ceria

kawan-kawan kakak ada yang kata nak bawa kuih raya
ada yang nak bawak agar-agar
letak dalam bekas biasa je mama
jangan bekas kaca pulak
nanti pecah

cikgu yang cakap....kata iman

agaknya iman ni nak psycho mama ye..
fikir saya ...
dia tak tanya/bagitau pun dia nak bawa juadah apa
nak psycho mama buat kek la tue....

last-last saya mengalah
kesian pulak dah 3 hari berturut-turut dok cuba beli jiwa mama
yang sangat sibuk plus penat plus kurang rajin
huuuu

oklah kakak...
31 ogos bufday kakak kan?
nanti mama buat kek coklat kukus ok?
yeayyyyyy kata iman gumbira...

mulanya pk nak buat cup cake macam sifu KNJ ajar
iyelah,jamuan sekolah, senang spoon in je, x comot
tapi bila pk kan bufday iman
kita projek buat kek jelah ye
adunan sama macam sifu ajar,,tapi bekas je lain...heeeeee bijak tak

semalam dah beli awal-awal edible image ana muslim 
"happy birthday"
nak tepek je kat kek nanti
beli juga flower sugar yang cumil2 itew
tabur je kan...


apa lagi yang lebih membahagiakan
selain mengembirakan insan yang kita sayang
betol tak 3x?

 akhirnya, sedikit jamuan sarapan pagi dapat juga direalisasikan pada 31 ogos 2013 di teratak iman dihadiri jiran tetangga terdekat dan iman super frens.

SELAMAT HARI LAHIR YANG KE 7 TAHUN (31 ogos 2013)
ANAKANDA AISYAH AL-IMAN
MOGA ANAKANDA CEMERLANG DUNIA AKHIRAT..AMIN

(mama sayang iman sangat2, walau kadang mama nampak macam server down dan garang macam kak rose..hehhh)
sob..sob

Comments

Popular posts from this blog

Rahsia Sirap sedap terbongkar!

Rumahku wangi..syurgaku..