Trifle Kasih Bonda


Awal tahun baharu dipenuhi aktiviti kekeluargaan
kami bercuti di kampung / langkawi
memandangkan encik suami dah jadi Project Manager Blaque Villa homestay kami
yang soon launching coming cuti sekolah
elok juga dampingi ayah bonda di kampung

hari-hari kami keluar memancing
di pulau rebak
hinggakan pening dek ayunan ombak!

ada juga kami jogging merentas desa tercinta
sungguh nostalgia dan aman hidup rasanya
banyak gambar best, bukan tak cukup gadjet
tapi agak malas online bila di kg ni

yang best, saya dah lama nak try resepi trifle ukhtie
last-last di kg juga yang menjadi
bentuknya lebih kurang MG DTS
tapi resepinya berat kepada ukhtie's
tapi biasalah, saya pasti akan kasi alter punya
biar ada sentuhan roselangkawi..
hahahaha...

yang paling gemar trifle ni ialah BONDA
dia boleh tambah 3-4 kali
sedang saya, buat je, makan tak betambah pun
suka tengok bonda makan bertambah
lagi-lagi lepas penat balik memancing

Jom cuba resepi trifle super mudah ala Roselangkawi

salam manis dari Langkawi
Roselangkawi

Comments

Popular posts from this blog

Rahsia Sirap sedap terbongkar!

Rumahku wangi..syurgaku..