Spa Syurga Cinta


Jom kita pegi spa

Ajak encik suami

Terkejut juga

Biasanya dia yang ke spa

Sedang saya layan anak-anak

Mandi di kolam renang saja

Ermm..ajakan yang menarik

Bukan tak nak join

Sebab mengingatkan anak-anak tak de sapa nak jaga

Jadi tak pelah dulu

Ala takpe..

Bawak je budak-budak masuk

Duduk tepi jakuzi tu

Kata encik suami

Time bayar di kaunter

Gadis penunggu kaunter mengerling anak-anak saya

Yang berlarian

Saya buat tak faham

Dengan tidak bersedia

Kami (saya dan kak uda) gunakan apa yang spa ada

Towel besar

Dengan anak-anak

Kami redah

Abah-abah mereka dah ke male spa

Maklumlah, tak pernah ke spa

Macam kampunglah kami

Disebabkan tiada orang lain di situ

Maka bermaharajalela lah kami disitu

Anak-anak yang masih berswim suit

Tengok sajalah

Kami berendam di jakuzi

Dan memasak diri dalan sauna

Eeeee.panas kata surayya

Tak berani dekati jakuzi dan sauna

Dek kepanasan

Hanya berlegar sekitar water dispenser

Tak juga relax sebab ada anak-anak yang perlu dihiraukan

Tapi dapatlah merasa

Begitu rupanya spa…

Sungguh diri terasa dimanja

Kalau selalu lagilah best

Ish…kalaulah di syurga…

Tentu lagi dasyat selesanya

Detik hati saya

Lantas tutup mata

Dek malu ingat kasih Allah

Layakkah saya?

Mesti kan?

Spa ialah eksklusif

Syurga juga pasti lebih dan lebih ekslusif

jom pastikan VVIP acess kita ke sana!

(genggam tangan tanda beri motivasi diri sendiri)

Tuhanku..

Aku tidak layak

Untuk syurgaMu

Tapi aku tidak pula kuat

Untuk siksa nerakaMu

Oleh itu kurniakanlah

Keampuanan kepadaku

Ampunkanlah dosaku

Sesungguhnya Engkaulah pengampun


selamat beramal di hari Jumaat, pergi spa pun ibadah tuh..

regards:

roselangkawi @ blaque Villa homestay langkawi, jomla singgah

Comments

Popular posts from this blog

Rahsia Sirap sedap terbongkar!

Rumahku wangi..syurgaku..