Love Is On The Air


presenting Surayya the Fantastic girl!shes vibrant and energetic!happy 3rd birthday sweet little pie!May you be loved and blessed always!

Surayya sambut birthday tahun ini dengan demam dan banyak hal. mama tak sempat sambut macam tahun-tahun lepas nak. tapi mari kita bungkus jajan dan bawa kek ke sekolah ok? adik suka kan pegi school?

walau favorite adik bukanlah Garfield, tapi mama rasa slogan Garfield sesuai untuk adik..

to Know Surayya is To Love Surayya...

mama tak gemar sangat angry birds kegemaran adik tu nak dibuat contoh! an-nafs ammarah tu dik..tak elok...nanti adik betambah-tambah mengganas, mama tak mahu!

entri ini untuk adik, mana tahu, umur mama tak panjang, adik bleh baca entry ni dan tahu bahawa..mama sangat sayangkan kamu walau apa keadaan sekalipun nak!

selamat hari ulangtahun kelahiran yang ke-3 tahun Surayya.

kek ni untuk adik, moga adik hepi celebrate dengan kawan-kawan di sekolah..


Comments

Popular posts from this blog

Rahsia Sirap sedap terbongkar!

Rumahku wangi..syurgaku..