Ada jugak suspicious activity di sini..?


bila sign in blogger harini
ada kejadian cemas terjadi
tak boleh nak cari blog!
dah kena removed?

sib baik dah pernah terbaca entri blogger lain sebelum ni
tentang suspicious activity di google account
dan aku tak pula buat back up

takpe,,tenang deh
bila diminta verify oleh encik google
dan reset new password
Alhamdulillah...

tadi dah cuak juga sebenarnya
dah ready for the worst dah
tapi aku tidak bersalah..
kalau nak remove pun redho aja
yang penting tak pulak pernah kacau orang

malas nak fikir apa suspicious activity tu
tapi password baru nih memang di akui STRONG!

mudah saja
bagi penjahat-penjahat dunia
walau anda fikir anda ini immortal
tak pernah akan mati?

anda salah!
anda boleh terlepas di sini
tapi kita pasti jumpa di sana
sanggup anda datang jumpa saya nanti?
bawa password saya yang anda hack??
sanggup gitu?
takpa..kita akan verify di sanaaaaa!

Comments

Popular posts from this blog

Rahsia Sirap sedap terbongkar!

Rumahku wangi..syurgaku..