Dipertemukan dengan Ben Ashaari dan Mat Gebu (Dapur Tanpa Sempadan)





Semalam telah menemukan saya dengan 2 otai blogger.

Tiada yang mencadangkan Cuma dah rezeki.

Sebelum ini bila kekadang blogwalk, saya macam terperasan di mana pasti ada blog-blog yang saya lawati ada link Ben dan Mat.

Sedikit masa lalu, terperasan jugak akan kempen 2 juta Ben, dan di blog-blog resepi pasti tertarik dengan Dapur Tanpa Sempadan MG. tidak juga tergerak time tu nak mencari. Maklumlah, kita ni blogger sekadar dipinggiran saja…

Semalam menemukan saya dengan 2 otai yang secara kebetulan ada link kuat rupanya,,,baguslah.

Bila terjah blog mereka, SAH!memang otai, Ben rating 2 juta lebih, MG dah 6 juta!Subhanallah!

Apa bestnye Ben dan MG ni!

Ben Ashaari…

Blognya santai

Sempoi

Up-to-date dan slalu update!

MG

Blognya suwiiit sangat

Banyak respi bagai

Pageview tak yah cita!kusss semangat!

Ben dan MG ada persamaan!

Mereka genuine dalam hal masing-masing

Apa yang ditulis adalah diri mereka

Bermakna,,mereka ikhlas,

Bila ikhlas, bermakna..

Allah bagi pahala!

Belum lagi termasuk ilmu berkat yang dikongsi!

SubhaNallah!banyaknya pahla mereka!

Moga Ben dan MG tak jemu menimba pahla Allah!Syabas!

Comments

  1. salam..

    blog abg ben..yang mantap..
    saya pun suka blog dia..

    ReplyDelete
  2. Yup!
    thanx for ur support ben!

    ReplyDelete
  3. Samerlah kita..
    Visit and follow me back. ok. TQ!

    ReplyDelete
  4. dedua de kekuatan memasing

    tapi mg? mmg tak lokek resepi punye=) peramah juga

    ReplyDelete
  5. salam pagi ...mmg kedua2nya blog otai yg femes...semoga kedua2nya maju dlm berblogging...:)

    ReplyDelete
  6. tumpang lalu ye kak..
    first time singgah sini..
    jom lawat blog saya pulak ye..
    even newbies..haha~

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Rahsia Sirap sedap terbongkar!

Rumahku wangi..syurgaku..