Inspirasi Jubah timur tengah...



Timur tengah?Syiria...sungguh cantik,,nanti boleh saya upload gambar dan share dgn semua,,hb yg ke sana, ada ole-ole manisan arab.bagi yang nak membuat koleksi jubah ala Syiria, boleh dapatkan dgn saya..mungkin dah ada yg jemu dgn jubah malaysia, singapura dan Indon juga mungkin mesir, boleh try jubah Syiria pula...mana tahu, inspirasi Syiria dalam fesyen lps cuti sekolah...nanti saya upload yer..yg ada ni buat contoh dulu...harga?boleh runding..:)

Comments

  1. menarik ni...nak buka butik lak ke sis?a first step forward ka?....I tengok dulu la...

    ReplyDelete
  2. eeh sis jauh sgt tu...sbenarnya hb ada bli beberapa jubah masa g syiria sbgai ole2,lps agihkan pd i, mak metua, adik2 ipar ada balance 2 helai lagi,,,so i just tanya randomly jer if ada yg beminat,,,benda cantik,pe salahnye offer kan?tapi in future kalau ada butik bagus jgk ek,,tapi banyak kene pk tuh....InsyaAllah..Aminkn dulu!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Rahsia Sirap sedap terbongkar!

Rumahku wangi..syurgaku..